Lehetőségek, referenciák

 
Szerelmi-mágia , oldás; szexuál-mágia, inkább tanácsadás...! - oldás, figyelem felkeltés
 

Csak hét közben, 10 h és 20 h között, min. 2 órával előre történő bejelentkezéssel!

+3670/2322925

minden tevékenységem tiszteletdíja, egységesen! médiumitás, kapcsolatfelvétel elhunytakkal, itt ragadt lelkek átküldése; rontás-átok-levétel; démonűzés; tér- aura-tisztítás (távba is, de személyes megjelenés szükséges, illetve, friss fénykép!) Hold-mágia... A legtöbb itt szereplő dologról bővebben:  www.magdolna-magia.webnode.hu ; karma-oldás; jóslás- pl. atlantiszi tarot -ból! -  ; életmód-tanácsadás;  angyal-kommunikáció; szellem-gyógyászat; psichológiai konzultáció; speciális horoszkópok készítése (pl. egyedi, állat-horoszkóp!)
 
Újdonság!
 

Előző életek feltárása

 

 a holisztikus vizsgálódás (több "helyről" informálódom, pl. aura; horoszkóp; szellemi segítők stb.) eredményeképpen nagy pontossággal, szükség esetén - tanulási folyamatnál-  és a lehetőségekhez mérten, névvel, dátumokkal is akár.

Mindössze 13 e Ft ! 

Az "eredmény", nem a helyszínen születik meg, hiszen szükséges még egy asztrológiai vizsgálat is, amihez idő kell!
"Eredmény": max. 3 munkanap. Sűrgős esetben, 24 óra, de ez + 5 e Ft - ot jelent!
A helyszínen, szükséges a kiszállási díjat - adott esetben a + díjakat - valamint a végső honorárium felét kifizetnie! Vagyis ez alap esetben 8500 Ft. A maradék 6500 Ft - ot, elegendő az elemzés emai-en történő megérkezte után - max. 3 munkanappal!- törlesztenie!
 
Amennyiben  ajándékba szeretne valakinek ilyesmit, úgy - az illető beleegyezésével! - meghívhatja őt erre a "szeánszra" és ebben az esetben Ön is jelen lehet. (Sajnos ez Zuglóban nem kivitelezhető!)  Ajándék esetében  - ezt előre szükséges jelezni!- exclusiv megjelenést biztosítok, AJÁNDÉKBA! Ehhez azonban, vagy személyes átadásra, vagy postai úton történő küldeményként, nyomtatott formában való kiküldésre van szükség! Ez, + 2000 Ft- ot és vagy az Ön, vagy a megajándékozandó levelezési címe, póstafiókja szükséges!
 
   Személyes találkozás  - elvileg - szükséges! 
Zuglóban, vagy az Önáltal megadott helyen, Bp - en, környékén. Kiszállás + 2 e Ft Hétvégén felárral dolgozom,
 mely + 5 e Ft! 1 és 2 óra közötti időtartamra készüljön!
 
Feltétel, a nyugodt, csendes - erre az időre célszerű kettesben lennünk! Kisállat sem igen jó, ha akkor ott van!- környezet. A 18. életév betöltése. Mentális és fizikális egészség - vagyis ne fogadjon fertőző tüdőgyulladással mondjuk!) Tiszta tudatállapot. Kényelmes, laza, világos, természetes anyagból készült öltözet. 1 db. fehér, vagy lila gyertya.
 
Bejelentkezni min. 24 órávalelőre szükséges! Lemondás, legkésöbb előző nap, 19 h - ig!
 
 
 

2,

 
 
Szinte jelképes áron - mindössze 3 e Ft - ért ! - vállalom, esetlegesen rémálmokkal (ágybavizeléssel, dadogással stb.) küszködő gyermekének, a fenti módon történő vizsgálatát, szükség - lehetőség- esetén, kezelését, 3 és 14 év között, Önnön és/vagy a másik szülőn keresztül, mivel ebben az időszakban még az Önök -legfőképpen az édesanya - energiamintái hatnak.
Személyes találkozás célszerű, de nem feltétel!
Részletek, email-ben!
 

3,

Egyedülálló energetikai vizsgálattal és egészségügyi - asztrológiai elemzéssel, majd szükség esetén energetizálásal segíthetem gyermekáldáshoz Önöket!
A komplett  vizsgálat és kezelés díja : 28 e Ft 
A vizsgélat díja: 10 e Ft, amit vagy a helyszínen, vagy előreutalással kell törleszteni.
A kezelést, elegendő az energetizálás eredménye után (kb. 14 nap!) kifizetni!
 Ennek összege: 18 e Ft. 
Amennyiben nem fizetnek "eredmény" után,(erről tudni fogok!) nem támogatom tovább a folyamatot!
Csak minél frissebb fotó - nem feltétel  a közös kép!- szükséges, a  jövendőbeli szülőkről (még, ha nem is házasok!) az energetikai vizsgálathoz, illetve tevékenységhez! 
Természetesen, személyes találkozásra is van lehetőség, azonban az + 10 e Ft.
A komplett vizsgálatjoz szükséges: mindkét fél születési adata - helység, év, hó, nap, óra, perc ( ha szükséges, bepontosítom!)-
 
Teljesen biztonságosan és tökéletes diszkrécióval történik minden!
 
 
 
 
Mint ahogyan mottóm is  jelzi, vannak olyan esetek, amikre nem lehetséges válaszolnom,

 amikkel nem szabad foglalkoznom!

Ez általában, a tanulási folyamatok és / vagy az idő minőségének alkalmatlansága miatt van. 
Ebben az esetben sajnos nem tudok segíteni.
Ebben a ritka helyzetben, a fele összeget fizetem  vissza Önnek, mivel az időmet fektettem már bele - addig mást nem tudtam fogadni- és azért foglalkoztam a problémájával. 
Azonban érdemes később, min. 3 nap múlva újra megkeresni!
 

Referenciáim:

"Még egy kérdés. Ha telefonon beszélünk, akkor is fogod azokat a jelzéseket érezni velem kapcsolatban, amiket annakidején? Nem kell a személyes kontaktus? 
Tudod azt sosem felejtem el, mikor megjelent neked a Mamám, meg a Geri. Utoljára mikor nálad voltam, és kikísértél, megkérdezted, hogy nem vagyok-e terhes és mondtam, hogy nem. Erre annyit mondtál, hogy már pedig már nagyon szeretne jönni az a kis lélek. Ez volt május végén. Mikor június 23-án csináltam egy tesztet pozitív lett és kiderült, hogy 6-7 hetes voltam. Vagyis mikor kérdezted, bizony már várandós voltam. 
Képzeld! Geri 2013. decemberében, mikor 26-án felöltöztettem, hogy megyünk át vendégségbe a mamáékhoz egyszeriben tök váratlanul elkezdett sírni. Nem értettem mi baja. Majd átölelte a nyakam és azt mondta, hogy anya én jönni akartam. Apához akartam jönni, de nem tudtam. Mondom, hogyhogy nem tudtál? Mert várnom kellett, hogy elkezdődjön az életem. 
Ez a megnyilatkozás még rá pár hónappal megismétlődött, aztán többet nem, és azért különös, mert én már akartam őt régen, de az apja mindig kifarolt valamivel, hogy még fiatalok vagyunk, még azért mert kicsi lakásban lakunk, meg minek nekem, hogy folyton itt hisztizzen egy kisgyerek, nem ráérünk arra még?! Szóval nagyon megindító volt ezek után"
 
Lassán Melinda  2015. 07. 28.
 
melinda.lassan@gmail.com
 
2,
2008 óta ismerem és csodálom Szibilla tisztán-látó képességeit. Szinte belelát az ember testébe és lelkének legmélyére és onnan hihetetlen könnyedséggel húzza elő akár a saját magunk elött is  ismeretlen, "legtitkosabb" információkat. Megdöbbentő képességei mellett, magabiztos egészségügyi tudással is rendelkezik. Profi asztrológus. Mindenkinek, akinek valamilyen egészségügyi, lelki, magánéleti problémája van, csak ajánlani tudom. Távolság sem akadály. Nekem még a messzi Amerikában is segítségemre  van, még most is! Köszönöm.
 
2015. 07. 30. 
 
Száraz Mária
 
maria.szaraz73@gmail.com
 

Szibillát több mint 8 éve ismerem és részese vagyok spirituális munkásságának, amit nagyon lelkiismeretesen és hozzáértően, eredményesen végez. Mind ezoterikus tudása, – asztrológia; angyal-mágia; kő-mágia stb.- mind pedig adottságai, - tisztán-hallás; energetizálás… - egyedülállóak, eredményesek. Pszichológiai konzultánsi képesítésének, gyakorlatának köszönhetően pedig, a lélek bajaira  is mindig tud valamiféle megoldást.

Varga Ferenc                     vargaferi65@gmail.com

2016.02.03.

 

Akcióm: ebben a hónapban még: óra / 15 e Ft minden tevékenységem tiszteletdíja, egységesen.

Figyelem!

Hasonló, de teljesen egyedi, energetizáló, asztrológiai allegória képet - "bármire, bármiből"- készítek, megrendelésre, + ha igény van rá, elkészítem jutányosan születési horoszkópját is, mindössze 10 e Ft - ért! 

www.sariellart.iwk.hu

Figyelem! 

A képek "eltulajdonítása" automatikus inaktiválódással járnak! 

Magyarul: energetikailag használhatatlanok lesznek!

 
 
 

 

Referencia beküldő:

Kérem, ha meg van elégedve tevékenységemmel, jelezzen vissza! Itt, csak az Ön hozzájárulásával fog megjelenni bármi is!Köszönöm!